Kull två är efter SUJCH Kärråsens Äcko S 63931 / 2009 e S&N JCH Svensk UCH Rotvältans Cero u SUJCH Kärråsens Rippa) u Kärråsens Ösa SE 29184 / 2010 e (SUJCH Around Head over Heels S 20274 / 2007 u Svensk JCH Kärråsens Offelia) mor  till för närvarande tolv st jaktchamipons.

 

Ösa är en brukbar tik med utmärkt sök, upptagningsförmåga och helt OK skall. Tyvärr är hon ostartad på drevprov av det skälet att hon har svårt att nå över timmen, ett mått jag har för att det skall vara meningsfullt att starta. Hon ligger i en ruggigt bra kull med tre st jaktchampions, en första och en tredjepris tagare och en utomordentligt brukbar hane därtill. Exteriört har hon exelent på utställning med utm huvud och hals, front och rygg, Något knappa vinklar fram som bak. Så jag ser fram emot en bra kull med Äcko som far, han är välvinklad och lämnar jakt, därom råder ingen tvekan.

 

Ösa valpade under natten och morgonen den 3 november. Det flöt på i normal takt och de tre största var 370, 380, och 390 gr. Det lite förbryllande är att Äcko med sin ramsvarta päls inte orkar så emot det röd vita, men så är det med hundavel, allt är inte vad det synes vara. Men det är bra med fläckar på dom och de mörknar efter hand de tre hanarna och tikarna två. Kort nedan.

 

 

Med ett klick så blir bilderna större

Puppe ä gott dä se

Nöjda och tysta

Nu är det puts som gäller

Hane 1

Hane 1

Hane 2

Hane 2

Hane 3

Hane 3

Tik 1

Tik 1

Tik 2

Tik 2

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)